YouTube е едно от приложенията, които Google се стараят да ъпдейтват

...
YouTube е едно от приложенията, които Google се стараят да ъпдейтват
Коментари Харесай

Google тестват нов дизайн на приложението YouTube за Android

YouTube е едно от приложенията, които Гугъл се стараят да обновяват най-често. По този метод бързо се отстраняват бъгове и се интегрират нови функционалности. В последните седмици Гугъл работят интензивно над изменен потребителски интерфейс за YouTube. Някои консуматори към този момент имат достъп до обновената версия на мобилното приложение за Android. Най-съществената разлика, която ще ви направи усещане е местоположението на секцията за мнения.

Този раздел към този момент е позициониран тъкмо под описанието на самия видео клип, оповестява PhoneArena. Идеята е потребителите по-лесно да виждат известията на други хора или да пишат мнения до момента в който гледат. YouTube ще селектират три коментара, които ще са забележими тъкмо под видео плейъра в приложението за Android. Кликването върху тази секция ще отвори цялото поле с мнения, като към този момент единствено дребен брой хора имат достъп до актуализирания интерфейс на YouTube за смарт телефоните.



Компанията ще се опита да усъвършенства оптимално опциите на секцията за мнения, за което чака и дейна противоположна връзка с потребителите. На този стадий нямаме информация дали обновената визия ще стане част и от приложението за iOS. Teстовете на Гугъл с този раздел евентуално ще продължат още няколко седмици. Все отново компанията си резервира правото на вкара спомагателни промени в секцията за мнения, с цел да накара повече хора да разгласяват известия на обичаните си клипове в YouTube.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР